1. Yleistä
Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Askartelukulma Matikainen Oy:n (y-tunnus 0619460-0) ja kuluttaja-asiakkaan välillä tehtyihin kauppoihin. Askartelukulma ottaa huomioon kuluttaja-asiakkaan oikeudet ja soveltaa soveltuvin osin kuluttajasuojalain (38/1978) ja henkilötietolain (523/1999) säännöksiä kaikkiin Askartelukulman verkkosivujen www.askartelukulma.fi kautta tehtyihin kauppoihin.

2. Henkilötiedot
Tehdessäsi tilauksen verkkokaupastamme hyväksyt sen, että tallennamme ja käytämme tietojasi tilauksen käsittelyssä ja sen loppuunsaattamisessa. Kaikki henkilötietojen käsittely on tietosuojalainsäädännön mukaista, ks. tietosuojaseloste.

3. Hinnat ja maksut
Hinnat sivustollamme www.askartelukulma.fi sisältävät arvolisäveron (ALV) 24% sekä maksuttoman palautuksen. Lisämaksua voidaan edellyttää valitusta toimitustavasta riippuen.

Mikäli varastotiedoissa tai hinnoissa esiintyy virheitä, Askartelukulma pidättää oikeuden peruuttaa kauppasopimus. Mikäli tilattu tuote on loppu, tai sitä ei ole enää saatavilla, Askartelukulmalla ei ole velvollisuutta toimittaa tuotetta mutta Askartelukulma voi tarjota vaihtoehtoista tuotetta tilalle. Kaikki verkkokaupassa olevat kuvat ja tuotetiedot ovat havainnollistavia, eikä Askartelukulma voi varmuudella taata, että ne kuvaavat täysin tuotteen tarkkaa ulkonäköä ja laatua.

4. Henkilötiedot
Askartelukulma vastaa siitä, että kaupan yhteydessä annetut henkilötiedot käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaana sinulla on oikeus saada nähtäväksi sinusta tallennetut tiedot, muuttaa niitä sekä pyytää poistamaan ne.

5. Maksutavat
Verkkokauppamme maksuvaihtoehdoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Ostoksesi verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla. Maksupalvelumme tarjoaja on Klarna Checkout.

  • Yleisimmät luotto- ja pankkikortit
  • Verkkopankin kautta pankkitunnuksillasi
  • Laskulla tai erämaksulla Klarnan kautta

Lisätietoa Klarnasta täältä.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Maksuvaihtoehtoja tarjotaan henkilötietojen mukaan.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan ystävällisesti yhteyttä Klarnaan numerossa 09- 425 99 771. Klarnan asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. Lisätietoa täältä.

6. Toimitusaika
Toimitamme lähetyksiä jokaisena arkipäivänä, jolloin toimitusaika Suomen sisällä on normaalisti vain 1-7 arkipäivää. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon johtuvista viivästyksistä.

7. Toimitustapa ja toimituskulut
Voit valita toimituksen joko Postin tai Matkahuollon kautta. Kun lähetys on saapunut lähipostiisi, saat saapumisilmoituksen postista tekstiviestitse tai sähköpostitse. Pakettia noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä. Postin lähellä-paketin ja Matkahuollon Jako-paketin toimituskulu on 7,90€. Kotiinkuljetuspakettien hinnat ovat 12,90€. Yli 70€ tilaukset ovat rahtivapaita.

Toimitustavat

Lähellä-paketti (Matkahuolto)

8. Tuotteen vaihto
Jos haluat vaihtaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse verkkokauppa@askartelukulma.fi,  jotta saamme teille korvaavan tuotteen mahdollisimman pian. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos sinulla herää kysymyksiä tuotteidemme kanssa.

9. Palautukset
Palauttaminen on ilmaista normaalihintaisille tuotteille.

Jos olet palauttanut tuotteita laskutilaukselta, suosittelemme siirtämään laskun eräpäivää, että palautuksesi ehtii saapua meille ennen eräpäivää ja vältyt muistutusmaksuilta. Saat siirrettyä eräpäivää helposti Omilla sivuillasi osoitteessa my.klarna.com/fi/fi/login tai soittamalla Klarnan Asiakaspalveluun puh, 09-42599771 arkisin klo 9-16.

Lisätietoja löydät Klarnan sivuilta tämän linkin takaa: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/toimitukset-ja-palautukset/mita-laskulleni-tapahtuu-kun-olen-tehnyt-palautuksen.

Palautuksen käsittely ja rahojen palautus tai laskun hyvitys kestää 16 päivää siitä hetkestä, kun palautus on saapunut varastollemme.

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeusaikaan ei lasketa kuljetukseen kuluvaa aikaa, vaan palautus tulee jättää Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee vain täysin käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Voit sovittaa tuotetta kotonasi, mutta palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja tuotelappujen on oltava tuotteessa paikoillaan, tuotelappujen irti repiminen on ostopäätös. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa ei korvata. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä asiakaspalveluumme sähköpostitse verkkokauppa@askartelukulma.fi ja sovi vaihdosta tai palautuksesta.

Huom! Muista säilyttää kuitti asiakaspalautuksesta, jonka saat postivirkailijalta tai Matkahuollon toimipisteestä, niin kauan että olet saanut meiltä sähköpostivahvistuksen jossa ilmoitetaan, että palautus on vastaanotettu ja käsitelty.

Jos olet estynyt noutamaan tilaustasi, voit kirjoittaa valtakirjan luotettavalle henkilölle, joka voi noutaa lähetyksen. Asiakaspalvelumme voi myös tarvittaessa pidentää lähetyksen nouto-aikaa Postissa tai Matkahuollossa. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Ilman etukäteisilmoitusta noutamatta jätetyistä lähetyksistä peritään tilaukseen valittu toimitustavan kuljetusmaksu.

Mikäli palautettava tuote todetaan myyntikelvottomaksi ja tuote palautetaan asiakkaalle, tulee postikulut asiakkaan maksettavaksi.

10. Palautusosoite
Askartelukulma, Tulliportinkatu 36, 70100 Kuopio.

11. Muuta
Askartelukulma seuraa kuluttajalautakunnan antamia suosituksia ja Suomen lakia mahdollisessa riitatilanteessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää ehtojen sisällöistä, peruutus- ja palautusoikeudesta, kuljetusvahingoista tai muista asioista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun tiedot löydät Yhteystiedot -osiosta.