1. Yleistä 

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Askartelukulma Matikainen Oy:n (y-tunnus 0619460-0) ja kuluttaja-asiakkaan välillä tehtyihin kauppoihin. Askartelukulma ottaa huomioon kuluttaja-asiakkaan oikeudet ja soveltaa soveltuvin osin kuluttajasuojalain (38/1978) ja henkilötietolain (523/1999) säännöksiä kaikkiin Askartelukulman verkkosivujen www.askartelukulma.fi kautta tehtyihin kauppoihin.

2. Henkilötiedot

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupastamme hyväksyt sen, että tallennamme ja käytämme tietojasi tilauksen käsittelyssä ja sen loppuunsaattamisessa. Kaikki henkilötietojen käsittely on tietosuojalainsäädännön mukaista, ks. tietosuojaseloste.

3. Hinnat ja maksut

Hinnat sivustollamme www.askartelukulma.fi sisältävät arvolisäveron (ALV) 24% sekä maksuttoman palautuksen. Lisämaksua voidaan edellyttää valitusta toimitustavasta riippuen.

Mikäli varastotiedoissa tai hinnoissa esiintyy virheitä, Askartelukulma pidättää oikeuden peruuttaa kauppasopimus. Mikäli tilattu tuote on loppu, tai sitä ei ole enää saatavilla, Askartelukulmalla ei ole velvollisuutta toimittaa tuotetta mutta Askartelukulma voi tarjota vaihtoehtoista tuotetta tilalle. Kaikki verkkokaupassa olevat kuvat ja tuotetiedot ovat havainnollistavia, eikä Askartelukulma voi varmuudella taata, että ne kuvaavat täysin tuotteen tarkkaa ulkonäköä ja laatua.

3. Henkilötiedot

Askartelukulma vastaa siitä, että kaupan yhteydessä annetut henkilötiedot käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaana sinulla on oikeus saada nähtäväksi sinusta tallennetut tiedot, muuttaa niitä sekä pyytää poistamaan ne.

3. Muuta

Askartelukulma seuraa kuluttajalautakunnan antamia suosituksia ja Suomen lakia mahdollisessa riitatilanteessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää ehtojen sisällöistä, peruutus- ja palautusoikeudesta, kuljetusvahingoista tai muista asioista, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun tiedot löydät Yhteystiedot -osiosta.

 

 

Ota yhteyttä meihin

Emme ole paikalla juuri nyt. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse ja olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin mahdollista.

Ei luettavissa? Vaihda teksti. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

fiFinnish
fiFinnish