fbpx

Derwent Watercolour, 12 kynää

19.80

Kaikki taiteilijat haluavat elämyksiä ja kun käytät derwent vesivärikyniä, voit antaa mielikuvituksesi lentää. Ne ovat luultavasti kaikista monipuolisimmat kynät mitä on koskaan valmistettu ja niillä on mahdollista luoda mitä erilaisempia jännittäviä tehoja ja vaikutelmia.

Kokeile ensin kuivia kyniä kuivalla paperilla ja sovella sitten laveerausta siveltimellä ja vedellä. Näin saadaan tavallista vesiväriä läheisesti muistuttava vaikutelma ja voidaan sananmukaisesti muuttaa piirustus maalaukseksi. Kun sovelletaan kuivaa kynää märälle paperille, saadaan vahvoja, voimakkaita kuvioita ja vastaavasti luodaan eloisa vaikutelma nostamalla väri suoraan kynästä hienolla, kostutetulla siveltimellä.

Pehmeä sileä 3.5 mm:n väripuikko kulkee helposti paperilla ja säilyttää värinsä täydellisenä joko märkänä tai kuivana. Derwent Watercolour – väreissä yhdistyy kynän hallinta hienostuneeseen vesiväriin.

Derwent Watercolour – kynät sopivat erinomaisesti yhteen useampia välineitä käytettäessä, joko ei-vesiliukoisten tai muiden vesiliukoisten kynien kanssa.

fiSuomi
fiSuomi