1. Maksuehdot

Yhteistyössä Klarnan kanssa Askartelukulma tarjoaa maksuvaihtoehtoina laskun, erämaksun, korttimaksun ja verkkomaksun. Maksutapana toimii Klarna Checkout.

Ilmoittamalla tietosi kassalla hyväksyt samalla Klarnan ehdot. Painamalla Osta-painiketta, hyväksyt Askartelukulman yleiset ehdot.

Klarna Checkout tarjoaa sinulle kassalla lisätietoja heti tunnistautumisesi jälkeen. Tunnistautumista varten tarvittavat tiedot riippuvat täysin asiakkaasta ja valitusta maksutavasta. Klarna Checkout tarkistaa asiakkaan luottotiedot vain mikäli valittu maksutapa niin edellyttää. Klarna Checkoutin tekemä luottotietotarkastus ei vaikuta luottokelpoisuuteesi eikä muut luottotietojasi tarkistavat tahot, kuten esimerkiksi pankit, näe Klarna Checkoutin tekemää luottotarkistusta. Tunnistautumisen jälkeen Klarna Checkout tarjoaa sinulle maksuvaihtoehdot, mitä ostoksiisi voidaan tarjota. Lasku on aina Klarna Checkoutin oletusvaihtoehtona, mutta voit vaihtaa sitä vapaasti haluamasi maksutavan mukaan.

 

Ota yhteyttä meihin

Emme ole paikalla juuri nyt. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse ja olemme yhteydessä sinuun niin pian kuin mahdollista.

Ei luettavissa? Vaihda teksti. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

fiSuomi
fiSuomi